Neem een vliegende start met co-creatie!

Een professionele website voor een beperkt budget

als je zelf de handen uit de mouwen steekt!

Onze co-creatie formule is een geweldige manier om een professionele website te bouwen met een beperkt budget. 
Met deze formule zal je ook zelf de handen uit de mouwen moeten steken want de naam zegt het al, we bouwen de site samen met jou!

Wij zetten de basisstructuur op. Alle technische aspecten van de ontwikkeling nemen wij voor onze rekening, we richten de server in, zetten de structuur van je site uit, zorgen dat je over de nodige tools en bouwblokken beschikt en vooral, wij zorgen dat je een super handige WYSIWIG omgeving krijgt om je eigen ding te doen.

Grafische vormgeving is van groot belang. Je kan maar 1 keer een eerste indruk maken, dus dat moet meteen een goeie eerste indruk worden! Daarom leggen wij de basis voor de vormgeving waarop jij makkelijk kan verder bouwen. Kies je afbeeldingen zorgvuldig, schrijf pakkende teksten en bedenk catchy slogans om meteen de aandacht te trekken en vast te houden!

Overleg

In één keer goed, daar gaan we voor! En daarom willen we precies weten wat je van je website verwacht, hoe hij eruit moet zien en wat je wil uitstralen. Geen technologie hier, wel zowat de oudste communicatievorm die er bestaat, "praten"! Want alleen door te overleggen kunnen we precies achterhalen wat je wensen zijn.   

Technische uitvoering

De technische inrichting en uitvoering van je webserver en site is van groot belang. Dit is de basis waarop alles zal gebouwd worden, dus dat moet perfect in balans zijn. We dragen er dan ook extra zorg voor dat dit correct uitgevoerd wordt.
Tijdens deze fase zetten we ook het framewerk uit voor de verdere bouw van je website.

 

Vormgeving

Zodra de technische kant van het verhaal goed zit, is het tijd om aan de looks van je nieuwe website te werken. Alle kleuren worden correct toegepast, lettertypes ingesteld en we zorgen dat alle bouwblokken perfect passen in het geheel. Hiermee heb jij straks een stevige basis om je website uit te bouwen en mee te laten groeien met je activiteiten.

Verifiëren en testen

Wanneer alles bijna klaar staat om te lanceren volgt nu het moment waarop jij kan verifiëren of je website gebouwd is zoals beloofd en of alles functioneert zoals verwacht. Ondertussen gaan ook wij aan de slag met het testen van de volledige website, zowel functioneel als technisch zal alles grondig onder loep genomen worden.